Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Mandalina Reçeli Tarifi MALZEMELER 5 adet iri Mandalina 1 kg toz şeker 750gr Su 1 adet limon suyu HAZIRLANIŞI Pazardan yada bahçeden topladığınız mandalinaları bol
  • 5 üzerinden 5.00   |  Oy Veren: 1      

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Mandalina Reçeli Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Mandalina Reçeli Tarifi


    MALZEMELER
    • 5 adet iri Mandalina
    • 1 kg toz şeker
    • 750gr Su
    • 1 adet limon suyu
    HAZIRLANIŞI
    • Pazardan yada bahçeden topladığınız mandalinaları bol suda iyice yıkayın.
    • Yıkamış olduğunuz mandalinaların kabuklarını soyun ve dilimlerine ayırın.
    • Şimdi dilimleri parçalamadan çekirdeklerini çıkartın ve dilimlerin üzerindeki lifleri temizleyin.
    • Şimdi bir tencere içerisinde soymuş olduğunuz mandalina kabuklarını yaklaşık 8-10 dakika kadar kaynatarak haşlayın.
    • Haşladığınız kabukları ya robottan geçirin yada bıçak ile minik minik doğrayın.
    • Derin bir tencere içerisine 1 kg olan toz şekeri koyun, üzerine 750 gr olan suyu ilave edin ve şurubunuzu hazırlayın.
    • Hazırlama esnasında şurubun köpüklerini üzerinden alın.
    • Daha sonra kıymış olduğunuz mandalina kabuklarını, dilimlere ayırdığınız mandalinaları şurup içerisine ilave edin ve istenen kıvama gelene kadar pişirin.
    • Pişirmenin bitimine doğru limonun suyunu ilave edin ve yaklaşık 2 dakika kadar daha kaynattıktan sonra ocaktan indirin.
    • Reçelimiz ılımaya başlayınca kavanozlara doldurun.
    • Afiyet olsun…


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Mandalina Kreması, Mandalina Kreması Tarifi
  3. Armut Reçeli Tarifi
  4. İncir Reçeli Tarifi
  5. Mandalina Reçeli tarifi yapılışı
  6. İncir reçeli nasıl yapılır - reçel yapımı - incir reçeli tarifi - yabani incir reçeli yapı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri