Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Karışık Meyve Reçeli Tarifi Malzemeler: 450 g kabuğu soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış şeftali 450 g küçük doğranmış kayısı 100 g çekirdeği çıkartılmış vişne 6

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Karışık Meyve Reçeli Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Karışık Meyve Reçeli Tarifi






    Malzemeler:
    450 g kabuğu soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış şeftali
    450 g küçük doğranmış kayısı
    100 g çekirdeği çıkartılmış vişne
    6 yemek kaşığı su
    1 poşet Dr. Oetker Reçelyap
    1 kg toz şeker
    60 g (1 çay bardağı) badem kırığı
    3-4 yemek kaşığı rom

    Hazırlanışı:
    Ayıklanmış meyveleri bir tencereye koyun ve üzerine 6 yemek kaşığı su ekleyin. Ayrı bir tabağa şekerden 4 yemek kaşığı alıp üzerine poşeti boşaltın ve iyice karıştırın. Bu karışımı da meyvelerin üzerine döküp yüksek ateşte sürekli karıştırarak pişirmeye başlayın. Kaynama başladığında 2 dakika kaynatın ve kalan şekeri ekleyin. Karıştırmaya devam ederek tencerenin her yerinde kaynama başladığında ateşi kısın ve 3 dakika daha kaynatın. Ocaktan alıp arada karıştırarak 5-10 dakika soğutun ve metal kapaklı kavanozlara doldurun. Ağızlarını sıkıca kapatıp kavanozları ters çevirin. Meyvelerin eşit dağılımı için tamamen soğuyuncaya kadar (30-40 dakika ara ile) kavanozların ters-yüz çevirme işlemini tekrarlayın. Servis sırasında isteğe göre rom ve badem kırığı ilave edilebilir.



    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Kumkuat Reçeli Tarifi
  3. Turunç Reçeli Tarifi
  4. İncir Reçeli Tarifi
  5. Üzüm Reçeli Tarifi
  6. İncir reçeli nasıl yapılır - reçel yapımı - incir reçeli tarifi - yabani incir reçeli yapı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri