Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Limon Kabuğu Reçeli Tarifi Malzemeler 10 adet kalım kabuklu limon 1 kg şeker 1 çay kaşığı limon tuzu (ya da 1/2 limon suyu) Hazırlanışı Limonun

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Limon Kabuğu Reçeli Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Limon Kabuğu Reçeli Tarifi



    Malzemeler
    10 adet kalım kabuklulimon
    1 kg şeker
    1 çay kaşığılimon tuzu (ya da 1/2limon suyu)

    Hazırlanışı
    Limonun üst delikli yüzeyini rendenin ince yüzeyiyle rendeleyin. İç kısmını keserek, kabuklarını dilimleyin (4 parça kadar olur). Bu kabuk dilimleriniportakalkabuğureçelinde önce kaynatmıştık bu sefer de kaynatmadan dikiş iğnesi ile şekildeki gibi ipten geçiriyoruz. 1 kg kadar şeker ve üzerini örtecek kadar su ekleyin ve pişirin. Koyu bir şurup olduğunda limon tuzunu da ekleyip ateşten alın. Soğuyunca ipten çıkartın, kavanozlara dağıtın, üzerine şurubu gezdirin.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Sirke, Limon Ve Limon Suyu Gibi Asitli Maddelerin Metalden Yapılmış Mutfak Kaplarına Bulaş
  3. limon çekirdeği modelinde limon çekirdeğinin yapılışı
  4. Limon Kabuğu ve Faydaları
  5. Portakal Kabuğu Reçeli Tarifi
  6. İncir reçeli nasıl yapılır - reçel yapımı - incir reçeli tarifi - yabani incir reçeli yapı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri