Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Frambuaz Reçeli Tarifi Malzemeler 4 su bardağı frambuaz 3 , 5 – 4 su bardağı şeker 2 adet elma (boz yeşil elma) 1 limonun suyu

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Frambuaz Reçeli Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar






    Frambuaz Reçeli Tarifi




    Malzemeler

    4 su bardağı frambuaz
    3,5 – 4 su bardağı şeker
    2 adet elma (boz yeşil elma)
    1 limonun suyu
    Yapılışı

    Malzemeleri çelik bir tencerede bir araya getirin.
    Elmaları tencereye almadanönce olabilecek en minik şekilde doğrayın.
    20 – 30 dakika harlı ateşte zaman zaman karıştırarak pişirin.
    Recelimiz piştikten sonra istediğiniz zaman kullanabilirsiniz ama, 1 hafta sonra istenilen lezzete tam anlamıyla ulaşacaktır.
    Afiyet olsun…


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Kumkuat Reçeli Tarifi
  3. Portakal Reçeli Tarifi
  4. Mandalina Reçeli Tarifi
  5. Turunç Reçeli Tarifi
  6. İncir reçeli nasıl yapılır - reçel yapımı - incir reçeli tarifi - yabani incir reçeli yapı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri