Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Cezerye Tarifi Malzemeler 1 kg havuç 2 paket ezilmiş kakaolu bisküvi 2 portakal kabuğu rendesi 1 su bardağı dövülmüş ceviz veya fındık 1 su bardağı

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Cezerye Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Cezerye Tarifi




    Malzemeler


    • 1 kg havuç
    • 2 paket ezilmiş kakaolu bisküvi
    • 2 portakal kabuğu rendesi
    • 1 su bardağı dövülmüş ceviz veya fındık
    • 1 su bardağı toz şeker
    • 2 paket vanilya
    • Hindistan cevizi


    Hazırlanışı


    • Havuçları soyup rendeleyin
    • 1 su bardağı şekeri ilave edip kısık ateşte kendi suyunu çekene dek pişiriniz(amaç havuçların yumuşaması) Pişen havuçları soğumaya alın.
    • Soğuyan havuca hindistan cevizi hariç tüm malzemeleri katıp yoğurun.
    • Kare veya dikdörtgen tepsiye bu karışımı yayın ve ıslatılmış bıçak ile küçük dikdörtgenler şeklinde kesip hindistan cevizine bulayın.İsteğinize göre minik toplarda yapabilirsiniz.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Soğuk Domatas Salatası Tarifi Ramazan sofranızı tamamlayaçak salata tarifi
  3. Buche de noel tarifi nasıl yapılır - Kütük Pasta tarifi
  4. Elma öpücüğü tarifi, Elmalı öpücük tarifi, Elmalı şey tarifi, Elmalı tatlı tarifleri
  5. pasta tarifi antep fıstıklı un kurabiyesi yapılır tarifi yapılışı
  6. Cezerye Nasıl Yapılır, Cezerye Tarifi
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri