Hoşgeldiniz.

Dondurmalı Şeftali Tatlısı Tarifi Yapılışı açlığın verdğiı i sabırsızlıkla hızla yeriz , sonra da midemizde ağrılar başlar , hafif bir tatlı hem şekerinizi dengeler ,

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Dondurmalı Şeftali Tatlısı Tarifi Yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Dondurmalı Şeftali Tatlısı Tarifi Yapılışı

    açlığın verdğiı i sabırsızlıkla hızla yeriz, sonra da midemizde ağrılar başlar, hafif bir tatlı hem şekerinizi dengeler, hem de mideniz için problem yaratmaz.


    Malzemeler

    6 şeftali
    12 tatlı kaşığı şeker
    1,5 su bardağı su
    1 poşet krem şanti
    1 su bardağı süt
    Ceviz (isteğe bağlı)
    Şam fıstığı (isteğe bağlı)
    Dondurma
    Tatlının tarifi
    Şeftaliler soyulup ortadan 2'ye ayrılır.
    Çekirdekleri çıkarılır, tepsiye dizilir. Her birinin üstüne birer tatlı kaşığı şeker serpilir. Tepsiye 1,5 su bardağı su eklenir.
    200 derece fırında şeftaliler yumuşayıp şeker eriyene kadar yaklaşık 30-35 dakika pişirilir.
    Fırından çıkan şeftaliler soğuyunca 1 su bardağı sütle hazırlanan krem şanti krema sıkacağı ile şeftalilerin içine doldurulur.
    Buzdolabında soğutulur.
    Dondurmayı ilave edip, cevizle süslenerek servis yapılır.




    Paylaş Facebook Twitter Google



  2. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.