Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Vezir parmağı tatlısı yapılışı tarifi Şerbetli tatlılardan değişik bir lezzet , Vezir Parmağı... Malzemeler: 2 su bardağı un 2 , 5 su bardağı su 15
  • 5 üzerinden 5.00   |  Oy Veren: 1      

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Vezir parmağı tatlısı yapılışı tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Vezir parmağı tatlısı yapılışı tarifi


    Şerbetli tatlılardan değişik bir lezzet, Vezir Parmağı...





    Malzemeler:

    2 su bardağı un
    2,5 su bardağı su
    15 gr margarin
    tuz
    2 yumurta
    3 su bardağı ayçiçeği yağı

    Şurup Malzemesi:

    4 su bardağı su
    1 kg tozşeker
    ¼ limonun suyu

    Hazırlanışı:

    Suyu kaynatın. İçinde margarini eritin. Üzerine un ve tuz ilave edip karıştırın. 10 dakika kadar devamlı karıştırıp pişirin. Hamuru bir tepsiye alın ve soğumaya bırakın. Hamuru elle yoğurun. Yumurtaları birer birer ekleyerek yoğurmaya devam edin. Hamuru 5 dakika dinlenmeye bırakın. Hamura serçe parmak şekli verip ayçiçeği yağında yavaş yavaş kızartın. Şerbet malzemelerini başka bir kapta karıştırın ve kaynatıp soğutun. Kızgın yağdan çıkardığınız vezir parmaklarını soğuk şerbete atın. 4-5 dakika beklettikten sonra çıkarın.

    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Papyon Tatlısı Tarifi Yapılışı
  3. Gül Tatlısı Tarifi Yapılışı
  4. Karakız Tatlısı Tarifi, Kara Kız Tatlısı Nasıl Yapılır, Karakız Tatlısı Yapılışı
  5. Ay tatlısı Tarifi Yapılışı
  6. Katmer TatLısı yapılışı, tarifi
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri