Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Macaristanın Yemekleri , Macaristanın Yemekleri Resimli , Macaristan Yemekleri Gulyaş Tarifi ( Macaristan’in geleneksel yemeği) Malzeme Listesi 1.5 Kg Kuşbaşı Et 2 Çorba Kaşığı Tereyağı

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Macaristanın Yemekleri, Macaristanın Et Yemekleri Resimli

    Sponsorlu Bağlantılar




    Macaristanın Yemekleri,
    Macaristanın Yemekleri Resimli,
    Macaristan Yemekleri


    Gulyaş Tarifi ( Macaristan’in geleneksel yemeği)


    Malzeme Listesi

    1.5 Kg Kuşbaşı Et
    2 Çorba Kaşığı Tereyağı
    4 Çorba Kaşığı İnce Doğranmış Soğan
    1 Çorba Kaşığı Un
    1 Çorba Kaşığı Tatlı Kırmızıbiber
    1/2 Çay Kaşığı Acı Kırmızıbiber
    1 Çay Kaşığı Kimyon
    4 Adet Domates
    1-2 Dal Maydanoz
    1 Tatlı Kaşığı Nane
    1 Tatlı Kaşığı Dereotu
    Tuz

    Tarifi
    Bir tencerede tereyağını eritip eti ve ince doğranmış soğanı ilave edin. Soğanlar sararınca un ve kırmızıbiberleri ekleyin. Kimyon ve tuz serpip karıştırın. Tencerenin kapağını kapalı olarak bekletin. Domateslerin kabuklarını soyup küçük doğrayın. Maydanoz, dereotu, ve naneyi ince kıyın. Domates, maydanoz, dereotu ve naneyi yemeğe ekleyin. Etlerin üzerine çıkmayacak kadar su ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Pilav veya haşlanmış patates ile servis yapın.


    Macaristan usulü sigir eti sote

    Malzemeler
    500 gr. Sigir kusbasi et
    1 adet kuru sogan
    1 yemek kasigi tatli kirmizi toz biber
    1 adet patates
    1 adet kirmizi dolma biber
    1 yemek kasigi margarin
    tuz
    Tarifi
    etleri ufak ufak dograyip yaglarini alip yikayin, süzdürün ve bir tencerede erittiginiz margarinle beraber, etler suyunu cekene kadar, aradabir karistirarak pismeye birakin. Et suyunu cektikten sonra, dogranmis sogani ilave edin ve etle beraber biraz kavurun. Ufak ufak dogradiginiz dolmabiberi ve 1 yemek kasigi tatli kirmizi toz biberide ilave edip, 5 dakika kadar pisirin. Tahmini 2 bardak su ve tuz ilave edip, yemegin suyu kaynamaya baslayinca, ocagi en düsük dereceye getirip, tencerenin kapagini kapatip, pismeye birakin.
    Etler yumusamaya baslayinca, ufak ufak dogradiginiz patatesleride ilave edin.

    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Macaristanın Nesi Meşhur, Macaristanın neyi ünlü
  3. Macaristanın İthal Ettiği Ürünler, macaristanın başka ülkelerden satın aldığı mallar
  4. Macaristanın İhracatı, Macaristanın ihrac ettiği ürünler
  5. Macaristanın Nüfusu Kaçtır, Macaristanın Nüfus Bilgileri
  6. Macaristanın En Ünlü Yemekleri nelerdir, Macar mutfağı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri