Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

SOĞUTULMUŞ SEBZE ÇORBASI / Vichisuaz (Fransiz Mutfagi) ( 5 kişilik ) Malzemeler : 1/2 kg. patates 4 pırasa 1 adet soğan 50 gr. tereyağı 6

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    SOĞUTULMUŞ SEBZE ÇORBASI / Vichisuaz (Fransiz Mutfagi)

    Sponsorlu Bağlantılar




    SOĞUTULMUŞ SEBZE ÇORBASI / Vichisuaz (Fransiz Mutfagi)
    ( 5 kişilik ) Malzemeler :
    1/2 kg. patates
    4 pırasa
    1 adet soğan
    50 gr. tereyağı
    6 bardak et suyu
    1 bardak koyu krema
    2 çorba kaşığı kıyılmış kırmızı soğan
    Bir tutam hindistancevizi unu
    Karabiber
    Tuz
    Hazırlanışı :
    Pırasanın koyu yeşil yapraklarını ayıklayın. Bütün sebzeleri ince ince kıyın.

    Yağı geniş ve yayvan bir kapta eritin. Soğanı ve pırasayı soğanların kavrulmamasına dikkat ederek yumuşayıncaya kadar 10 dakika kadar hafif ateşte pişirin.

    Patatesi ve et suyunu da ilave ederek kaynatın. Kaynamaya başladıktan sonra kapağını da kapatıp sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar yaklaşık 30 dakika pişirin.
    Çorbayı iyice süzün veya blendırdan geçirin ve iyice soğutun.

    Kremayı kırmızı soğanı hizdistancevizini karıştırın. Tuzunu ve biberini ilave edip soğutulmuş bir kasenin içinde servis yapın.

    afiyet olsun


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. PEYNİRLİ SOĞAN ÇORBASI (Fransiz Mutfagi)
  3. KALIPTA KREMA / Coeur a la Creme (Fransiz Mutfagi)
  4. Creme Broule Tarifi (Fransiz Mutfagi)
  5. Korsika Usulü Zeytinli Omlet Tarifi (Fransiz Mutfagi)
  6. Sebze çorbasI-2-
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri